Vrienden van het ABO&C

© Foppe Schut

Amsterdam Baroque Orchestra & Choir zoekt vrienden

‘Op een vriend kun je altijd bouwen’.

De Stichting Vrienden The Amsterdam Baroque Orchestra & Choir (Vrienden ABO&C) is voortdurend op zoek naar nieuwe wegen om Nederland’s beste barokorkest en -koor blijvend in staat te stellen te doen waarmee ze groot zijn geworden: de mooiste barokmuziek op topniveau uitvoeren.

Het Amsterdam Baroque Orchestra & Choir (ABO&C) heeft de internationale norm gezet voor de historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk, zowel op het concertpodium als op CD. Vele nationale en internationale prijzen onderstrepen het belang en het succes van Ton Koopmans jarenlange pionierswerk.

In de tijd waarop Ton Koopman zich in het bijzonder richt, maakten kerkgemeenschappen, stadsbesturen, universiteiten en keurvorsten het componisten en uitvoerende musici mogelijk hun vak uit te oefenen. Johann Sebastian Bach kon mede daardoor de status van aartsvader van de barokmuziek bereiken. In onze tijd van vergaande en voortschrijdende individualisering en privatisering doen wij graag een beroep op u als persoon, als liefhebber van de muziek van Bach en zijn tijdgenoten. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat deze prachtige muziek ook in de toekomst zal blijven klinken.

Steun Amsterdam Baroque Orchestra & Choir. Wordt vriend, goede vriend of boezemvriend. Wij kunnen dan blijven doen wat u van ons verwacht: het uitvoeren van de mooiste barokwerken op het hoogste niveau.

Dirigent, organist/klavecinist en barokambassadeur Ton Koopman

 

Zo wordt u vriend

Vriend

Als vriend van Ton Koopman en het ABO&C kiest u voor een jaarlijkse schenking van minimaal € 35,-.
Dat bedrag zal per machtiging tot wederopzegging van uw bankrekening worden afgeschreven.
Wat mag u van ons verwachten:
• Gratis welkom-CD bij inschrijving.
• Uitnodigingen voor gratis generale repetities en inleidingen.
• Drie maal per jaar onze nieuwsbrief met actuele informatie over dirigent, koor en orkest.

Goede vriend

Als goede vriend maakt u jaarlijks minimaal € 100,- over. Uiteraard geniet u de voordelen van een vriend, maar er is meer:
• Gratis toegang tot het jaarlijkse vriendenconcert.
• Gratis toegang voor een introducé bij een concert.

Boezemvriend

U wilt boezemvriend worden? Voor € 250,- of meer bieden wij u, naast de voordelen die goede vrienden genieten:
• Jaarlijks de nieuwste CD-uitgave gratis.
• Gratis toegang voor een introducé bij twee concerten.

Stuur ons een email met uw adresgegevens en wij sturen u alle benodigde informatie en een machtigingsformulier.

ANBI – belastingvoordeel

Zowel de Stichting Vriendenkring The Amsterdam Baroque Orchestra als de Stichting Amsterdam Baroque Orchestra and Choir zijn door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Hierdoor zijn uw giften onder voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Periodieke schenkingen van vijf jaar of langer kunnen indien gewenst door ons worden vastgelegd in een schenkingsovereenkomst, waardoor u extra fiscaal voordeel geniet. Uiteraard geven wij u graag meer informatie over de fiscale voordelen van uw schenking. Voor meer informatie zie: ANBI – informatie.

Meerweg 23
1405 BC Bussum
035 – 692 60 00
info@amsterdambaroque.nl

Volg ons